I spotkanie w dniu 08.03.2018r. (czwartek) - wiosenne trendy w stylizacji paznokci, piękne usta z Mary Kay, prezentacja biżuterii Pracowni Artystycznej Novena oraz pokaz barmański
II spotkanie w dniu 10.03.2018r. (sobota) - wykład: FILARY ZDROWEGO ODŻYWIANIA oraz warsztat kulinarny połączony z degustacją, prowadzenie: mistrz kuchni Paweł Jackowski i dietetyk Joanna Jędrzejczak-Jackowska
Menu:
chleb marchewkowy (bezglutenowy/bez nabiału)
chleb ziemniaczany (bezglutenowy, bez nabiału ale z mąką gryczaną)
lebera gruszkowa (poznańska pasztetowa z gruszkami, bezglutenowa/bez nabiału)
twarożek z słonecznika (bezglutenowy/bez nabiału)
mleko kokosowe własnej produkcji - czyli dojenie kokosowej krowy
babka bananowa z lukrem kokosowym (bezglutenowa/bez nabiału ale z mąką jaglaną)
bezglutenowe spaghetti warzywne z wariacją sosu all'arrabbiata (bezglutenowe/bez nabiału)
Będzie można posłuchać i podyskutować o zdrowym odżywianiu, o wpływie diety na choroby cywilizacyjne, jednocześnie zajadając pyszne i zdrowe smakołyki.
Koszt uczestnictwa: 25 zł za pierwszy dzień, 20 zł za drugi dzień, bądź 30 zł za 2 dni.
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?