Jak co roku, przedstawiciele częstochowskiego środowiska turystycznego, firm i instytucji kreujących lokalne produkty turystyczne spotkali się, by podsumować kolejny sezon.
Podczas uroczystości prezydent Krzysztof Matyjaszczyk, przewodniczący Rady Miasta Częstochowy Zdzisław Wolski oraz dyrektorka Częstochowskiej Organizacji Turystycznej Elżbieta Trzeciak, wyróżnili najaktywniejszych popularyzatorów lokalnej turystyki.
W kategorii potrawa regionalna Zarząd CzOT przyznał certyfikat m.in.Gminnemu Centrum Kultury i Informacji w Kochanowicach oraz Kołu Gospodyń Wiejskich w Kochanowicach za ciapkapustę. Gratulujemy!
Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?