MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpowszechniejszym sposobem na przedłużenie trwałości mięsa...
fot. pixabay.com

Takie są oznaki nieświeżego mięsa. Zobacz, po czym rozpoznać zepsute mięso!

Najpowszechniejszym sposobem na przedłużenie trwałości mięsa jest poddanie go obróbce termicznej. Temperatura w zamrażarce powinna wynosić minimum -18⁰C. Pamiętajmy też o tym, że mięso rozmrożone, nie powinno być ponownie zamrażane.

Zobacz również

Kogo wieczorową porą można spotkać w parku przy Stawie Płaszowskim w Krakowie?

Kogo wieczorową porą można spotkać w parku przy Stawie Płaszowskim w Krakowie?

Koncert rozrywkowy Chóru Towarzystwa Śpiewaczego im. S. Moniuszki. ZDJĘCIA

Koncert rozrywkowy Chóru Towarzystwa Śpiewaczego im. S. Moniuszki. ZDJĘCIA

Polecamy

Na plażę, do pracy i na randkę. Ta fryzura to hit lata. Gwiazdy ją uwielbiają

Na plażę, do pracy i na randkę. Ta fryzura to hit lata. Gwiazdy ją uwielbiają

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny