MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Częstym daniem jedzonym w czasie mardi gras jest rodzaj...
fot. minadezhda/pl.123rf.com

Churros, naleśniki i inne dania ze świata na koniec karnawału. Wypróbuj koniecznie!

Czerwona fasola z ryżem

Częstym daniem jedzonym w czasie mardi gras jest rodzaj potrawki wykonanej z czerwonej fasoli i ryżu. Danie doprawia się ostrym sosem chilli i wiele osób mówi, że jest jeszcze smaczniejsze kolejnego dnia. Wtedy smaki zdążą się przegryźć.

Proponujemy sięgnąć po przepis na fasolkę po bretońsku

Zobacz również

Kamieńsk kibicował do końca. Strefa Kibica na meczu Polska - Francja. ZDJĘCIA

Kamieńsk kibicował do końca. Strefa Kibica na meczu Polska - Francja. ZDJĘCIA

Kręgielnia Split w Radomiu pełna piłkarskich emocji [ZDJĘCIA]

Kręgielnia Split w Radomiu pełna piłkarskich emocji [ZDJĘCIA]

Polecamy

Popularny produkt może wzmagać pocenie się. Dermatolożka mówi, jak sobie z nim radzić

Popularny produkt może wzmagać pocenie się. Dermatolożka mówi, jak sobie z nim radzić

7 ukrytych zalet kawy. Niektóre zaskakują. Od robienia kupy po rozwój raka

HIT DNIA
7 ukrytych zalet kawy. Niektóre zaskakują. Od robienia kupy po rozwój raka

Prosty sposób na letni obiad. Jak wybrać i ugotować fasolkę szparagową?

Prosty sposób na letni obiad. Jak wybrać i ugotować fasolkę szparagową?