Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zarówno masło jak i masa kajmakowa muszą mieć pokojową...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bezkonkurencyjny krem kajmakowy. Jest tak pyszny, że można go wyjadać łyżkami. Poznaj przepis na najlepszy krem do tortów, ciast i deserów

Krem kajmakowy. Krok 2

Zarówno masło jak i masa kajmakowa muszą mieć pokojową temperaturę. Wyjmij je godzinę wcześniej z lodówki. Zacznij miksować miękkie masło.

Zobacz również

Nowe technologie zrewolucjonizują naukę? Rozmowa z prof. Małgorzatą Dobrowolską

Nowe technologie zrewolucjonizują naukę? Rozmowa z prof. Małgorzatą Dobrowolską

Ogólnopolski Tydzień Bibliotek z WIMBP w Rzeszowie

NOWE
Ogólnopolski Tydzień Bibliotek z WIMBP w Rzeszowie

Polecamy

Nowy ranking kieszonkowców w Europie. W tych miejscach bardzo uważaj!

Nowy ranking kieszonkowców w Europie. W tych miejscach bardzo uważaj!

Ekspert ocenia tematy maturalne – mogą być problematyczne

Ekspert ocenia tematy maturalne – mogą być problematyczne

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu